آفرهای ویژه
کاربران عزیز از امروز به بعد از طریق سایت تخفیفان ... در ادامه مطلب همراه ما باشید .
ماه مبارک رمضان در حال اتمام است و عید پر برکت فطر تا چند روز دیگه از راه میرسه . چقدر عالیه ...
روز جهانی همبرگر گرامی باد . چارلی نارگین، در سال ۱۸۸۵ در جزایر سیمور...
یه خبر هیجان انگیز...جشنواره رمضان لمو از فردا با کلی اتفاق باحال شروع میشه...
خبر های هیجان انگیزی داریم ......
مطالب آموزشی
امروز میخواهیم باهم از ترکیب سبزیجات مختلف که با آن " قرمه سبزی " معروف را درست میکنند آشنا شویم . در ادامه مطلب...
یک سوالی که همه هنگام سفارش کیک میپرسند این هست که وزن کیک چقدر باید باشد و چه تفاوتی بین وزن کیک های خامه ای و...
تهيه مربا خونگی نه تنها به علت عدم استفاده از مواد افزودنی ... در ادامه مطلب با ما همراه باشید .
این روزها خیلی از ما انقدر به خرید محصولات فروشگاهی و صنعتی عادت کردیم که از مواد اولیه و ترکیب محصولات مختلف بی...
ما به بیان چندین دلیل برای اینکه محصولات خانگی را انتخاب خوبی هستند یا خیر میپردازیم . در ادامه مطلب با ما همراه...
کدبانو آذر از سال 92 فعالیت حرفه ای خودشان را در زمینه مواد اولیه طبخ غذا آغاز کرده اند و تا به الان موفق به گسترش فعالیتشون و همکاری با بسیاری از فروشگاه ها شده اند . ایشون ساکن منطقه 16 ، محله نازی اباد تهران هستند . اگر به دنبال رنگ و بوی غذای اصیل ایرانی هستید کدبانو آذر پیشنهاد ما به شماست .
کدبانو رزا از سال 91 به صورت مداوم و حرفه ای مشغول آماده سازی محصولات خانگی میباشد و هدف ایشون آماده سازی محصولات با بهترین مواد اولیه و فروش با قیمت مناسب میباشد .
کدبانو شیرین فرهنگی بازنشسته هستند و از آنجایی که از جوانی علاقه وافری به آشپزی و ابداع و نوآوری در این امر داشته اند با مطالعه کتابهای مربوط به آشپزی و جستجو در اینترنت و شبکه های مختلف سعی در تکمیل اطلاعات خودشون کردند و سپس در دوران فراغت، آشپزی را بعنوان شغل دوم انتخاب کرده و از آنجایی که با استقبال فراوان دوستان و آشنایان خود رو به رو شده اند به مدت 3 سال است که به صورت حرفه ای این کار را دنبال میکنند . اگر به دنبال رنگ بوی دست پخت مادران خود هستید کدبانو شیرین بهترین انتخاب شماست .
کد بانو متین ساکن منطقه5 و محله جنت اباد تهران هستند . هميشه به آشپزي علاقه داشته اند و اين باعث شد كه دائماً در حال يادگيري و تلفيق دستور های غذایی خاص و جديد باشند، بیش از 3 سال است كه حرفه آشپزی را به صورت حرفه ای دنبال کرده و تعريف و تشويق اطرافيان را در پیشرفت خود بسیار موثر میدانند .
کدبانو مرجان از سال 89 شروع به فعالیت در زمینه کیک های عصرانه و شیرینی های خشک کرده اند و تا به امروز چندین نمایشگاه جهت فروش محصولات خود برگذار کردند که بسیار استقبال شده است . ایشون ساکن منطقه 4 ، محله آریا شهر تهران هستند .
کدبانو منیره از سال 1394 بعد از رفتن چندین کلاس شیرینی و کیک پزی شروع به فعالیت حرفه ای در زمینه انواع کیک و شیرینی کرده اند و با چندین قنادی معروف تهران همکاری میکنند .
کدبانو نازنین از سال 90 در ضمینه انواع شیرینی ، کیک و دسر فعالیت دارد و در پس از مدت کمی از شروع کار خود توانسته تعداد بسیار زیادی مشتری پیدا کند . ایشون ساکن منطقه 3 تهران و محله دولت هستند .
کدبانو هنگامه ساکن منطقه 4 تهران هستند . سالهاست که در ضمینه آشپزی فعالیت میکنند و تمام محصولات را به صورت تجربی آموخته اند . اگر به دنبال رنگ بوی آشپزی سنتی ایرانی هستید کدبانو هنگامه بهترین انتخاب برای شماست .